skip to Main Content
06-10628256 info@jkstyliste.nl

Grote damestas met 3 vakken waarvan 1 vak met nog eens 2 mobielvakjes , middelste vak kan nog extra afgesloten worden met een rits en derde vak zit nog een extra vak voor je make-up die ook nog afgesloten kan worden met een rits. Aan de voorkant van de tas zit nog een extra vak ook die is afgesloten met een rits. De gehele tas afgesloten met een rits.

Extra schouderhengsel aanwezig. In de kleuren zwart en donker groen.

Prijs € 24,50

Schattig damestasje met 1 groot vak en een make-up vakje. Gehele tas wordt afgesloten met een rits.

Extra schouderhengsel aanwezig, In de kleuren Beige en zand.

Prijs € 19,95

Een “Tas in een Tas” een stoffen buideltje als extra tas in een zwarte tas, heel handig voor je sleutels en autopapieren. Extra schouderhengsel aanwezig, In de kleur zwart.

Prijs € 19,95

Leuke handige kleine tasjes met 3 vakken waarbij makkelijk een grote mobiel in kwijt kan.

Schouderhengsel aanwezig, hele tas wordt afgesloten met een rits en een drukknoop.

Kwastje kan eraf gehaald worden. 2 modellen in de kleuren

Prijs € 19,95

Festival tassen,1 groot vak voor grote mobiel en sleutels/make-up . Schouderhengels aanwezig, gehele tas wordt afgesloten met een rits en drukknoop. Kleur zwart en okergeel.

Prijs € 17,50

Middelgrote  gevoerde tassen , 1 groot vak met vak voor je mobiel en een make-up vak afgesloten met een rits.  En de beide buitenkanten  van de tas ook nog extra vakken. Schouderhengsel aanwezig. Gehele tas wordt afgesloten met rits.

Kleuren licht groen, licht blauw en zwart.

Prijs € 22,50

Moderne tassen in de kleuren zand/beige en terracotta/beige 1 groot vak met klein vakje met een schouderhengsel. Gehele tas wordt afgesloten met rits en draai knoopsluiting.

Prijs €19,95

Back To Top