skip to Main Content
06-10628256 info@jkstyliste.nl

(Groepsverband)

Workshop zakelijk kleden

Voor groepen vanaf 5 personen kunnen wij een workshop ‘zakelijk kleden’ verzorgen.
Deze workshop leert uw medewerkers hun uiterlijke presentatie optimaal in te zetten wanneer zij uw organisatie vertegenwoordigen.

Wat gebeurt er allemaal tijdens deze workshop: 

Algemene sessie over zakelijk kleden. Een sessie vol tips en trucs waarbij de bewustwording en het belang van uiterlijke presentatie centraal staat.
In groepsverband wordt het overkomen per individu besproken. Dit mede aan de hand van kleding die uw medewerkers meenemen.
Ook wordt er per individu gekeken welke kledingstijl en kleuren het beste passen bij de uiterlijke kenmerken en deze optimaal complimenteren.

* In overleg is een afwijkend programma en tijdsduur mogelijk.

Tarief: Op aanvraag
Tijdsindicatie: 3 uur

Eerste indruk analyse

(Individueel)

Eerste indruk analyse (Individueel)

Wij kunnen een eerste indruk analyse uitvoeren voor uw medewerkers.
Aan de hand van deze analyse worden uw medewerkers bewust van de eerste indruk die zij maken en krijgen zij advies hoe zij deze positief kunnen beïnvloeden.

De eerste indruk analyse bestaat uit: 

Een één op één gesprek met iedere medewerker waarbij de eerste indruk die zij maken centraal staat. Daarop volgt een persoonlijk houding-, kleur- en kledingadvies om deze indruk af te stemmen op de gewenste uitstraling van de medewerker en organisatie.
Elke analyse wordt samengevat in een beknopte rapportage. De rapportage is een waardevol hulpmiddel voor leidinggevenden en medewerkers.

Tarief: Op aanvraag
Tijdsindicatie: 45 min. p/p
Back To Top